Przejdź do głównej zawartości

Dip koperkowy

Lekki i aromatyczny :)

Idealnie nadaje się do dań z grilla, a także do ryb oraz warzyw.

Składniki:

  • 150 g jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka drobno posiekanego koperku
  • 1-2 łyżeczki soku z cytryny
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania: 

Jogurt przekładamy do miseczki, dodajemy posiekany koperek, sok z cytryny i mieszamy. Na sam koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Smacznego!

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Cytryny na zimę w syropie z alkoholem

Mocny zastrzyk witaminy C, który jednocześnie rozgrzewa :)

Ryż z kurczakiem w sosie curry na mleczku kokosowym

Najbardziej aksamitny sos curry przełamany kokosową nutą :)

Placek po hajducku z kurczakiem i pieczarkami

Iście góralskie jadło :)